top of page
Route Circulair Online Images_Website Header.jpg

Reisgids design

Route Circulair helpt organisaties met het realiseren van hun circulaire ambities. Met meer dan 10 jaar aan kennis en ervaring én op basis van inzichten van pioniers bieden zij concrete handvatten om aan de slag te gaan met jouw circulaire vraagstukken.

Onlangs lanceerde Router Circulair 'Reisgids naar een Circulaire Bedrijfsvoering'. De reisgids geeft concrete handvatten om zelf direct stappen te zetten richting een circulaire bedrijfsvoering. Op tien verschillende organisatorische thema’s variërend van circulaire strategievorming tot interne cultuurverandering, businessmodellen en financiering deelt deze reisgids uiteenlopende circulaire lessen en do’s & don’ts van circulaire pioniers. Met als doel zoveel mogelijk bedrijven op helpen naar een circulaire bedrijfsvoering.

Ornée Creatives heeft voor de reisgids een eigentijds, kenmerkend ontwerp gemaakt. Het ontwerp is aangeleverd als template die Route Circulair eenvoudig kon gebruiken om eigenhandig de tien thema’s van de nieuwe stijl te kunnen voorzien.

Route Circulair Online Images_Pagina Afbeelding-05.jpg
Route Circulair Reisgids presentatie.jpeg
bottom of page